Det där med minnet…

Bloggen fyllde ju år och då skulle jag lotta ut en pocketbok.  Några anmälde intresset, andra kanske gjorde det eller så gratulerade de bara. Därefter har jag helt glömt av det hela. Lite typiskt mig kan tyckas. Jag älskar att dra igång saker, men är inte lika vass på att sy ihop. Nu ska jag i alla fall göra det. Sy ihop det hela.

Boken är Anna Gavaldas En dag till skänks som är en söt liten historia om en dag i några syskons liv. De som jag redan vet är med och tävlar är  boktok73 och Tess som vill vinna bok, eller är det även Trillingnöten, Vixx, Titti och Anna?

Ni får en chans till innan jag drar lott. Och med ni menar jag alla som läser detta och är sugen på att få en bok i lådan. På torsdagkväll dras vinnaren, tävla på tills dess.

10 reaktioner på ”Det där med minnet…”

 1. Jaa du… Jag tror nog jag bara slängde in ett grattis, men nu när man får en chans till så tar jag den såklart. Jag vill gärna vara med och tävla. 🙂

 2. Jag är gärna med! Det låter som en intressant bok. Och för att vara tvärt emot så passar jag på att gratulera 🙂

 3. Hej,

  Jag tycker väldigt mycket om Gavalda, så jag vill också vara med och tävla!

  Grattis till dig och bloggen!

  //Liolej

 4. Okej, jag drar en vinnare bland Tess, boktok73, Trillingnöten, Titti, I min bokhylla, Emmelie, Lisa, Emma, Liolej och Lena. Vinnaren presenteras ikväll eller imorgon.

  Vi hörs!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d