Ett år typ idag

Egentligen var det redan den 16e juli förra året som jag började skriva här, men endast ett ”kommer snart meddelande” som inte riktigt räknas. Ett formellt välkommen fick ni istället idag för ett år sedan.

Det har blivit drygt 1000 inlägg och nästan 5000 kommentarer. Den månad jag haft flest läsa var maj 2011, då bloggen hade nästan 20000 sidvisningar. Den dag flest läsare kikade in var på Världsbokdagen den 23/4 och då hade jag draghjälp av en hel rad bokbloggare under vår bloggstafett.

Då jag är på semester utan dator funkar det sådär att ge er all aktuell statistik. Jag tänkte dock bjuda på några inlägg om året som gått. Detta med start imorgon.

För att fira ettårsdagen lottar jag också ut en lite, men naggande god pocketbok, nämligen Anna Gavaldas En dag till skänks.

Jag behöver också lite hjälp. Många bloggar har ju en käck slogan, men jag är inte så kreativ att jag kommit på någon. Kom med ett förslag och var därmed med i utlottningen. Du får gärna vara kreativ utan att vinna en bok också, eller för den delen vara med i utlottningen utan att komma på någon käck slogan.

Häng kvar, käka en cupcake och fundera lite!

 

14 reaktioner på ”Ett år typ idag”

 1. Typ grattis! Som trogen läsare så hoppas jag att du vilar ordentligt och sedan kommertillbsks i form för nya roliga, intressanta och spännande inlägg. Som alltid! Feliz navidad, eller vad stort grattis nu kan heta!

  1. Feliz Navidad funkar väl bättre vid jul, men tack ändå! Ska ge mig på De imperfekta nu när jag är hemma igen.

 2. Grattis till dej och bloggen. Känner mej inte särskilt kreativ, men skulle gärna vara med i utlottningen ändå… Ser fram emot många år till av din trevliga blogg!

 3. Hipp hurra! Men snart dags att byta blogg eller bloggnamn, va?

  Enligt O – Så det så!

  Mitt förslag till slogan, alltså!

  1. Precis, måste ju flytta med jämna mellanrum, men i år får det nog räcka med någon mindre förändring. Gillar din slogan!

 4. Vad roligt! En slogan? Det är ju så svårt! 🙂 haha….
  En dag, en bok…
  When life gives you lemons – read a book
  eller det arabiska ordspråket: En bok är lik en trädgård som du bär i fickan…

 5. Grattis till ett år på den här bloggen. Har dock inget bra förslag på slogan, skulle själv behöva komma på något käckt till min blogg.

 6. Tänker jag rätt om det är boktok och Tess som vill vinna bok, eller även Trillingnöt, Vixx, Titti och Anna? Behöver kanske göra ett inlägg till…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d