Ännu ett skäl att köpa en bok

Hittade via Lingonhjärta till Better World Books som säljer begagnade böcker och dessutom levererar dem fraktfritt. Det går att köpa begagnade böcker i kategorierna Used Good och Used Acceptable, men också helt nya om man hellre vill det. Då försvinner ju lite av miljötanken visserligen.

Jag måste erkänna att jag hittade en hel del böcker jag gärna skulle läsa. Jag måste tyvärr också erkänna att jag inte alls behöver några fler böcker. Möjligen kan det vara idé att börja bunkra inför hösten, men jag tror faktiskt att det får vänta.

8 reaktioner på ”Ännu ett skäl att köpa en bok”

  1. Väldigt bra idé. Det känns som en gedigen satsning på läsning i hela världen. Tyvärr behöver inte heller jag några böcker just nu… Sparar länken om utifall att lusten blir otämjbar!

  2. Jag är så glad att jag kan dela med mig av min lycka!
    Helt livsfarlig sida dock. Har nu suttit här i helgen och fyllt på min wish list. Den ser…eh…farlig lång ut för plånboken för tillfället 🙂

  3. Tack snälla för din fina kommentar! Jag är jätteimponerad över att du/ni vågade resa med så små barn.
    Böcker är underbart och jag brukar ibland byta pocket böcker med folk i min omgivning, för då slösar man ju inte heller på miljön och man får något nytt att läsa.
    Kram på dig! /Maria.

  4. Well, well. De donerar visserligen en del av sin vinst till välgörande ändamål, men i övrigt är ju skillnaden mot vilket antikvariat som helst obefintlig. (Fraktkostnaden läggs ju i praktiken på bokpriset i stället.) Absolut lovvärt, men det känns ju lite som att traska över ån…

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: