Tusen inlägg enligt O

Detta är inlägg nummer 1000 och även om jag repriserat ett femtiotal inlägg från min förra blogg känns det som om jag haft ett godkänt år. Nu skulle jag absolut inte vilja påstå att det rör sig om 1000 genomtänkta inlägg, långt ifrån, men det är inte heller något jag direkt ångrar.

I mitten av juli firar bloggen ett år och det är väl då det får firas lite mer ordentligt, men visst måste ändå detta jubileum uppmärksammas lite.

Det mest lästa inlägget handlar om Boktolvan och har fått titeln En lagom kravlös utmaning. En ganska passande titel och en läsutmaning som jag kanske, kanske kan slutföra.

Den perfekta topplistan är också ett populärt inlägg och den börjar så sakta ta form.

Ett inlägg som var populärt även hos Lilla O är det om boken Hur man botar en fanatiker. Inte konstigt då denna bok delades ut till alla elever i år två 2009. Kan tänka mig att många elever googlar inför en skrivuppgift om boken. Förhoppningsvis inte utan att ha läst boken först.

Nationella provet i svenska är förresten en av mina vanligaste sökningar. De är luriga de små liven.

Annars är det inlägg som varit en del av en debatt som lockat många. Ett om varför jag bloggar och ett annat lite annorlunda om samma ämne.

Mina boktips till mamma på morsdag var också populärt.

Det är väldigt konstigt att tänka på att jag faktiskt fyllt den här bloggen med så här många ord. Undra hur många inlägg jag raderat för att jag inte varit nöjd med dem. Undrar också om de verkligen var så mycket sämre än de som faktiskt blev publicerade.

Den här gången tänker jag inte skapa en ny blogg efter 1000 inlägg. Istället kör bloggmaskinen på här. Troligen i ett lite lugnare tempo i sommar.

Hänger ni på i 1000 inlägg till?

15 reaktioner på ”Tusen inlägg enligt O”

  1. Absolut! Ser fram emot 1000 till. I din alldelels egna stil! Gillar att du blandar och ger i din blogg med olika genrer, peronliga inlägg och en fot i bokflödet. Härliga diskussioner och mängder av sköna boktips. Bokbloggarpokal med inskription skickar jag dig! Fylld med rosé till sommarkvällen…

  2. Såklart! Jag kan knappt smälta hur många inlägg du producerat på så kort tid, det är mäkta imponerande – särskilt med tanke på att du inte skriver en massa krafs utan alltid fina och givande inlägg. Stort grattis på nästan-födelsedagen!

  3. Absolut! Ser fram emot följande 1000 inlägg. Själv kan jag som relativt ny bokbloggare bara se upp till dej med admiration och hoppas på att någongång komma upp till din standard!

  4. Tack alla för glada tillrop. Ni får hemskt gärna inspireras att spruta fram en massa inlägg. Alla bloggar verkar ha tagit sommarlov och jag är lässugen!!!

  5. Klart vi vill läsa 1000 till! Jag är imponerad över din fart, själv tog det mig flera år att komma upp till 1000 inlägg… 🙂
    Du har min favvobokblogg – måste alltid in och kolla här varje dag.

  6. Du är ju så fantastiskt produktiv att man ibland undrar varifrån du får dina extratimmar per dygn! Det är bara att gratulera och hoppas på fortsatt inspiration.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: