Megabloggmaraton deluxe

Annika är ambitiös och tänker jobba med sin blogg under flera veckor med start idag. Då jag kommer att sitta vid datorn och pilla med min lärobok en massa kommer jag inte att vara så himla aktiv, men lite vill jag få gjort. Jag har ju hela månaden på mig. Nästan. Årets maraton pågår mellan den 27e juni och den 24e juli.

Jag ska försöka komma på någon kul utmaning och/eller kanske en inläggsserie att starta i höst.

Mina recensionslistor behöver gås igenom och uppdateras. Dess länkar behöver också dubbelkollas.

Jag ska också klicka runt lite på min gamla blogg för att se om jag missat att flytta över hit.

Skriva inlägg till de rubriker jag fick av er.

Och det får räcka just nu.

1 reaktion på ”Megabloggmaraton deluxe”

  1. Jag har en bok att översätta så som vanligt är jag en tidsoptimist med tanke på min gedigna lista. Men det som blir gjort blir gjort 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: