Världens farligaste företag

Jag gillar inte ens kokböcker, eller jag klarar mig i alla fall hyfsat utan fler. Nu har dock Penguins gett ut en serie galet fina kokböcker. Kolla här.

Kanske några recept från White Hart Inn? Älskar i alla fall omslaget.

 

Jag älskar också Penguins fina miniklassiker som jag gärna hade plöjt. Lite väl dyra att införskaffa dock, men kanske går det att köpa dem styckvis också. Ett bra sätt att smaka på författare jag ännu inte läst som Truman Capote, Angela Carter och Katherine Mansfield.

 

 

 

Nu är det ju inte bara böcker som säljs av Penguin. Jag måste verkligen unna mig en mugg snart. Eller två.

 

 

5 reaktioner på ”Världens farligaste företag”

  1. Jag har redan en hög kokböcker som jag aldrig använder men de här lockar ju på ett farligt sätt ändå… Allt från penguin verkar innehålla en mystisk dragningskraft. Måste varna för muggarna också, det är svårt att sluta köpa när man väl har börjat, väldigt svårt…

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: