Läsplanering maj

Maj är en löjligt hektisk månad och jag kan tänka mig att det inte blir så mycket läst. Två bokcirkelsböcker kommer dock att prioriteras och en av dem är Sorgesång av Sigrid Hustvedt som ska läsas till bokbloggarträffen i Göteborg.

Det är min tur att välja bok i vår bokcirkel och jag valde Norrlands svårmod av Therése Söderlind. Får se om jag lyckats göra mig fri så att jag faktiskt kan gå på träffen, men boken ska jag försöka läsa i vilket fall.

Prioriterad blir också Jag tror jag älskar dig av Allison Pearson. Verkar verkligen söt.

Jag har lånat 1Q84: första delen av Haruki Murakami och den vill jag definitivt läsa. Tanken är också att jag ska ge mig på Min kamp 1 på originalspråk. February av Lisa Moore ligger också i bibliotekshögen.

Redan förra månaden tänkte jag läsa Extremely loud & incredibly close av Jonathan Safran Foer och nu hoppas jag att det blir gjort. En boktolvebok i månaden måste det ju bli. Minst.

Vet ni, jag nöjer mig med det. Är för en gångs skull inte alls sugen på att göra listor. Inte alls faktiskt. Det känns som om en lästorka är på ingående. Jag hoppas att jag har fel. Jag hoppas verkligen att jag har fel.

 

 

2 reaktioner på ”Läsplanering maj”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: