Just nu är det lite kaos

Annikas Bokbloggsjerka handlar idag om huruvida vi brukar slalomläsa. Jag kan säga att jag just nu knappast slalomläser, snarare kaosläser.

 

Läser du bara en bok i taget eller har du flera på gång samtidigt? Vilka böcker läser du just nu?

Jag brukar i princip alltid ha två eller tre böcker i gång samtidigt. Det är också ungefär vad jag klarar av. En i handväskan, en hemma och kanske en diktsamling eller annat som passar att kika i ibland. Just nu är mitt läsande dock totalt kaos. Det ligger halvlästa böcker över halva huset och det faktum att veckan bjudit på väldigt lite lästid har knappast gjort det bättre. Här kommer ett urval:

Jag älskar dig inte av Christina Stielli är halvläst och bra, men så obehaglig att den blivit liggande. Ska ta tag i det vid tillfälle.

Halva En liten chock av Johanna Lindbäck är också läst och det är min handväskebok just nu.

Jag har drygt 50 sidor kvar av Tusenskönor och hoppas läsa ut den snart.

Lite dikter måste man alltid ha på gång också och just nu läser jag både i Här och Evolutionen och jag kommer inte överens.

Dessutom har jag en jättehög med böcker som jag verkligen vill läsa NU och för att göra det hela ännu mer splittrat lånade jag två böcker till på biblioteket idag. Böcker som jag också vill läsa precis NU.

Som om det inte kunde bli värre (eller bättre) så kom SvB:s katalog med sommarens böcker idag. Läslistorna kommer alltså att  fortsätta växa.

 

6 reaktioner på ”Just nu är det lite kaos”

  1. Skönt att det inte bara är jag som sprider böckerna kring mig. Jag älskar dig inte är jag nyfiken på och Tusenskönor har jag både läst och gillat 🙂

  2. Som jag känner igen mig i alla böcker som jag vill läsa NU men än så länge har jag läget under kontroll 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: