enligt O

Tankar från en bokberoende

Långväga bloggande

När ni läser detta hoppas jag att vi kommit fram till Amsterdam och nu sitter på ett flyg till Kuala Lumpur. Därifrån tar vi oss till Phuket och Hat Kamala som är vårt första stopp. Sex veckor i Thailand väntar och förhoppningsvis får ni tillbaka en ganska utvilad O i mitten av februari.

Bloggen kommer definitivt inte att vara helt död, det finns förberedda inlägg och datorn är så klart med. Jag kommer dock inte att vara en lika aktiv bloggläsare och inte heller svara på kommentarer här lika ofta.

De sista bokstävernas i Bokfrågornas ABC dyker upp på tisdagar och dessutom Bokgeografi på onsdagar med start om en vecka.

Jag packar med så mycket böcker jag kan (och vågar) men det brukar finnas en hel del spännande på hotellens byteshyllor. Förhoppningsvis kommer det några nya recensioner, annars blir det ett gäng när jag kommer hem.

Vi hörs snart från en dator långt bort!

Föregående

Tio gamla höjdare

Nästa

Okej, en till skadar inte

15 kommentarer

 1. Hoppas ni får en riktigt skön resa. Njut av att vara tillsammans, och håll dig borta från bloggen så mycket som möjligt, mänska!

  Stor kram!
  V

  • Eftersom jag är inte så lite manisk förberedde jag löjligt många inlägg före avresan. Så knäpp är jag… 🙂

 2. Ha en underbar semester och njut! av ledigheten =) Se till att ta en heldag ute bland öarnna utanför kusten. Helt underbart 😀

 3. Ha en faaantastisk resa, Thailand ar underbart!

  Dessutom; det finns underbara sma second hand book shops overallt, dar man inte bara kan hitta de senaste tio arens bestsellers, utan aven riktigta guldkorn som man inte visste att man ville ha! billigt ocksa! Om man inte gor som jag, som jag kopte/laste sa manga att jag fick skeppa hem dem…. 😉

 4. En riktigt härlig resa önskar jag dig! Så underbart att ha en lång räcka lediga dagar framför er – helt rätt att lämna Gbg just idag då det är snöblandat regn och himlen är väldigt grå. Ha det skönt i solen!

 5. Så underbart, njut!

 6. Åhhh, vad jag blir avis. Ha det underbart, onödig uppmaning jag vet, men underbara dagar är vad jag önskar dig (och hela familjen O).

  Och bloggen, även om vi kommer att sakna dig så är vi ju kvar här om sex veckor också 🙂

 7. Eli

  Åh, vad härligt det ser ut! Hoppas ni får en underbar semester 🙂

 8. Hoppas att ni har det väldigt bra! 😉

 9. Hoppas ni får en helt underbar semester och jag håller med Vixxtoria: Det finns andra saker i livet än bloggen … 🙂

 10. Wow… 6 veckor!!! Låter helt underbart! Njuut riktigt mycket och kom sedan hem och berätta allt!

 11. Ha en underbar resa! Simma lugnt!

 12. Härligt! Ha det underbart, du och hela familjen!

 13. Vad underbart! Ha det fantastiskt skönt – vilket inte är så svårt i Thailand :).

 14. Høres fantastisk ut. Bra valg nå på vinteren. Skulle ønske det var meg – her jeg bor kom det 25 cm snø i går…

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: