Mutdags

image

Jag behöver städa och packa. Ungarna kräver underhållning. Var alltså tvungen att redan  nu ta fram de ritkort som skulle hålla dem tysta på flyget. Många moster blir det.

Efter en stunds ritande har de nu börjat packa. Vi har begränsat det till en mini-ryggsäck, men båda grabbarna försöker på olika sätt få med sig mer. Storebror kommer med saker som ska ner i min ryggsäck för att jag blir glad om han leker mycket och Lillebror bara MÅSTE ha med alla böcker i hyllan för att det ska bli roligare för oss att läsa godnattsaga.

Just det där med böcker förstår jag. Kanske kan jag packa ner några extra till mig i makens ryggsäck. Han blir säkert gladare om jag har mycket att läsa.

2 reaktioner på ”Mutdags”

  1. Kanske blir din man allra gladast om han får köpa en fulladdad läsplatta till dig? 🙂

    Om man har en iphone kan man dessutom låta ungarna spela spel på den – perfekt för resan (men problematiskt om alla slåss om samma elektroniska pryl, så klart).

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: