Ännu ett pinsamt erkännande…

Jag är en dålig bokläsare och bokbloggare. Jag har inte läst årets nobelpristagare, inte årets svenska kriminalroman, eller årets översatta dito heller, ingen av de tre som fick Augustpriset och pinsamt nog inte heller den som idag förärades Brages Hederspris.

För många år sedan fick jag Herbjørg Wassmos trilogi om Tora av mamma, men den står ännu oläst i hyllan. Däremot står den faktiskt på min något luddiga läslista inför 2011.

Man kan fråga sig vad jag egentligen läst i år och svaret är snart 150 andra böcker. Lutar åt ett hyfsat rekord i år trots allt.


5 reaktioner på ”Ännu ett pinsamt erkännande…”

  1. Augustiprisets vinnare Yvonne Hirdman måste du bara läsa! Hon har skrivit mängder om genus i förskolan och skolan och är en klassiker för oss genusintresserade lärare =)

    1. Hirdman är en smärre husgud så jag har läst henne, men inte just Den röda grevinnan. Känns som om den kräver mer koncentrerad lästid än jag har just nu.

  2. Alltsa, det ar inte pinsamt alls! Jag har inte heller gjort det och jag brukar ocksa papeka att jag borde skammas, men egentligen, varfor det…? Det ar ju inte mitt fel att juryn inte har vett att valja de bocker som jag laser, eller hur? 😉

    1. Visst är det så att juryn har fel! Egentligen tar jag det inte så allvarligt, men visst är det löjligt att det där bordet dyker upp ibland?!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: