Långa dagars färd mot Bokmässan

Bok- och bibliotek 2011 kommer att satsa lite extra på oss bokbloggare eller bloggambassadörer som vår fina titel är. Kanske är det väl snarare ett ömsesidigt utnyttjande. De får lite reklam, vi får njuta lite (mycket!) extra av mässa i dagarna fyra, samt boknörderi på hög nivå tillsammans. Win-win om du frågar mig.

Bokmässan Community är diskussionerna i full gång och jag hoppas verkligen att vi inte kommer att vara ensamma där, vi som kommit över spärren av att faktiskt våga delta i debatten och inte bara tänka ”inte ska väl jag” vilket jag gjorde länge innan jag startade min första blogg.

Vi är sexton bloggare som har fått detta trevliga uppdrag och flera av dem är gamla bekantar. Några träffade jag på Bokmässan i september, andra läser jag med glädje och några få är faktiskt nya bekantskaper. Det ska bli riktigt kul att få träffa er alla både här och där när det blir dags för det. Det känns som en ganska bra blandning i alla fall geografiskt och åldersmässigt, men någon direkt jämställdhet när det kommer till kön är det knappast. Du är modig du Marcus.

Klicka in och läs för all del:

A fraction of the web
Bokcirkus
Bokmania
Boktokig
Breakfast Bookclub
Böcker Böcker Böcker
Dantes Bibliotek
Eli läser och skriver
En bokcirkel för alla
Enligt O
Fiktiviteter
Hellre barfota än boklös
Ingrids Boktankar
Lyrans Noblesser
Marias Bokliv
Pockethexorna

9 reaktioner på ”Långa dagars färd mot Bokmässan”

  1. Har läst en hel del om det här på bloggarna men är nyfiken på vad det egentligen innebär för er bloggare? Vad gör ni, vad ”får” ni?

  2. Bokbabbel; vi ska blogga om bokmässan och föra mer trafik till deras community. Jag hoppas också på att det blir ett större fokus på bokbloggare under själva mässan. Bla ett bloggcafe som finns där hela tiden, kanske. Vi får inträde för att alla dagar samt seminariebiljetter. Och så ska vi träffas i Göteborg i februari.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: