Min nominering till Augustpriset

Karin undrar vem vi skulle vilja ge Augustpriset och jag har funderat lite. Året är ju långt och det är lätt att glömma av de böcker som kom ut i vintras. Fackböcker har jag dessutom väldigt dålig koll på, men jag har ändå gjort ett försök.

Årets svenska skönlitterära bok: Fantomsmärtor av Barbara Voors

Årets svenska fackbok: Jag är inte rabiat. Jag äter pizza. av Niklas Orrenius

Årets svenska barn- och ungdomsbok: I det här trädet av Katarina Kieri och Per Nilsson

De officiella nomineringarna är klara 18 oktober och den 22 november delas priset ut.

Vilka böcker vill du nominera?

4 reaktioner på ”Min nominering till Augustpriset”

  1. Det känns som jag verkligen borde läsa något av Barbara Voors snart. Men hyllraderna med olästa böcker har vuxit rejält även utan Barbara Voors så hon får nog vänta lite lite…

  2. Karin Berg/Enbokcirkelföralla

    fackboken ”Jag är inte rabiat…” håller jag verkligen med om. Även fantomsmärtor, dock nominerade jag Spill. Jag har inte läst barn o ungdomsboken som du skulle villja ge Augustpriset till. Mitt förslag är ”I gryningen tror jag att mamma ska väcka mig”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: