Höstpremiär!

Kulturfyran är tillbaka efter sommaruppehållet och det handlar om vad som händer i höst. Själv vill jag fortfarande förtränga att det faktiskt är höst på gång, men jag kör ändå:

1. Vilken bok ska du läsa härnäst?

Radhusdisco av Morgan Larsson är den bok jag ska läsa så fort tegelstenen jag plöjer nu är utläst. Jag ser verkligen fram emot att återuppleva 80-talet.

2. Vilken musik lyssnar du på mest för tillfället?

Det är dåligt med egen musik just nu då grabbarna O kidnappat stereon här hemma. Då spelas det oftast Michael Jackson och faktum är att jag som aldrig varit något fan börjar uppskatta honom allt mer.

3. Vilket tv-program tänker du se härnäst?

Jag har just börjat plöja första säsongen av Mad Men på dvd, så det blir troligen det tv-program jag ser härnäst. Annars tycker jag att The Good Wife som börjar igen på måndag är helt okej.

4. Vad betyder hösten för dig? Gillar du hösten eller gillar du inte hösten?

Jag kan uppskatta soliga och klara höstdagar, men jag är definitivt ingen höstfantast. Bättre än vintern dock. Idag ser det ut att bli en perfekt höstdag, lite väl kallt i morse med 5 grader, men nu skiner solen.

Tack förresten för tipset om den här bildsajten.

3 reaktioner på ”Höstpremiär!”

    1. Det är tydligen bokfrukost om boken men Morgan 24 september, tänkte att jag skulle gå. Om jag inte avskyr boken, då vågar jag inte gå dit…

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: