Tematrio -Sommar

Lyran tycker att vi ska bli lite personliga och berätta om tre saker vi gjort under sommaren. Jag har inte gjort mycket kan jag säga, mer än läst riktigt många böcker men tre saker har jag skramlat fram som inte bara har med läsning att göra:

1. Vi har varit på Kolmården med våra djurälskande grabbar. Bäst enligt dem var delfinshowen och linbanan, vilket jag kanske inte riktigt håller med om. Trevligt var det i alla fall!

2. Trädgården har invaderats av en gigantiskt studsmatta som även jag hoppat en hel del på. Dessutom har den varit en fantastisk barnvakt. Grabbarna har studsat och jag har läst i solstolen bredvid.

3. Vi har undvikit allt vi skulle ha gjort med hus och trädgård. Således är de vita knutarna fortfarande smutsgrå istället för vita. Förra veckan körde vi i alla fall till tippen med all skit som stått i trädgården, så lite snyggare ser det ändå ut. Vi har också skänkt och slängt en massa gamla vagnar och barnsängar.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: