enligt O

Tankar från en bokberoende

Lite bokrelaterat nätsnurr

Har snurrat runt lite och hittat några bokrelaterade länkar som jag tänkte delge er.

Först ut är Man Booker Prize som presenterat sin longlist för 2010. Totalt 13 böcker varav flera låter lockande.

Andrea Levys The long song verkar bra, Emma Donoghues Room helt fruktansvärt hemsk, men bra liksom Lisa Moores February. Efter köpstoppet kanske.

Pride uppmärksammas på Bokus med specialpriser på HBT-litteratur.

Gillar du Chick-lit kanske det här är en blogg för dig. Jag hittade tips på en massa nya böcker.

Har du inte tröttnat på Millenium ännu kan du snart njuta av de amerikanska filmerna med ingen mindre än Daniel Craig som Mikael Blomqvist. Jag har inte sett någon av de svenska filmerna, men visst låter det bra på pappret.

En annan bokrelaterad film som jag definitivt ser fram emot är Tusen gånger starkare som har premiär i september.

[http://www.youtube.com/watch?v=uSXL10Aq3Nc]

Föregående

Har tulpanerna blommat ännu?

Nästa

Så vackert att det gör ont

6 kommentarer

  1. Jag har sett (för att min äldsta dotter tvingade mig) de två första filmerna i Millenniumtriologin och jag känner inget behov av att se den tredje och ej heller filmerna i amerikansk version. Böckerna är klart mycket bättre men jag måste ändock ge Noomi Rapace en eloge för hennes tolkning av Lisbeth Salander. Hon gjorde verkligen ett väldigt bra jobb…

  2. Tusen gånger starkare ska jag definitivt se. Trailer gör mig bara mer sugen 🙂

  3. Jag hade ingen aning om att Tusen gånger starkare kommer på film. Tack. Ska absolut se.

  4. tredje delen av Milennium är ju bäst.

    • Som bok tyckte jag mest om den första, filmerna har jag som sagt inte sett, men jag får väl ta och göra det!

  5. Åh, tack för tipset om HBT-böcker på Bokus 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: