enligt O

Tankar från en bokberoende

Veckans ord på H

H

Nu tar veckans ord sommarlov, men först fem ord på H som jag vill att ni kopplar ihop med böcker eller författare på någon bokstav av något kön. Skriv era svar i en kommentar eller på er blogg. Mina svar kommer i ett separat inlägg.

 

hat

hemlighet

hotfull

hungrig

huvudstad

 

Föregående

Söker lättläst, lättsmält och välskriven sommarläsning

Nästa

Veckans ord på H: Mina svar

7 kommentarer

 1. Eva-L

  Svaren påverkas starkt av saker jag tänker på mycket just nu. T.ex. maratontittar jag på GoT (och har läst böckerna), lyssnade nyligen på alla sångerna i Oliver! (och har läst boken) och London är alltid den första staden jag tänker på.

  hat – George R.R. Martin (Jag hatar inte Martin, men hans GoT-folk hatar väldigt ofta och jag hatar några av hans GoT-folk)
  hemlighet – The Secret History
  hotfull – Rödluvan
  hungrig – Oliver Twist
  huvudstad – Samuel ”When a man is tired of London, he is tired of life” Johnson

 2. Jag hoppar på det här lite sent men bättre sent än aldrig 🙂
  https://tantaugustastekopp.wordpress.com/2016/06/09/veckans-ord-pa-h/

 3. Här kommer mina associationer på H!

  http://annzah.com/2016/june/veckans-ord-h-2.html

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: