Veckans ord på H

H

Nu tar veckans ord sommarlov, men först fem ord på H som jag vill att ni kopplar ihop med böcker eller författare på någon bokstav av något kön. Skriv era svar i en kommentar eller på er blogg. Mina svar kommer i ett separat inlägg.

 

hat

hemlighet

hotfull

hungrig

huvudstad

 

7 reaktioner på ”Veckans ord på H”

 1. Svaren påverkas starkt av saker jag tänker på mycket just nu. T.ex. maratontittar jag på GoT (och har läst böckerna), lyssnade nyligen på alla sångerna i Oliver! (och har läst boken) och London är alltid den första staden jag tänker på.

  hat – George R.R. Martin (Jag hatar inte Martin, men hans GoT-folk hatar väldigt ofta och jag hatar några av hans GoT-folk)
  hemlighet – The Secret History
  hotfull – Rödluvan
  hungrig – Oliver Twist
  huvudstad – Samuel ”When a man is tired of London, he is tired of life” Johnson

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: