enligt O

Tankar från en bokberoende

En helg fylld av nörderi

Jag tänker ofta på hur fantastiskt det är att jag lärt känna så många via mitt bloggande. Personer som, liksom jag, älskar böcker, läsning och allt som hör till det. Sådana som, liksom jag, kan få in hänvisningar till böcker i varje mening. Så tacksam är jag över att få ha dessa fellow nördar i min närhet. 

Just den här helgen hänger jag med några av mina favoritboknördar i Halmstad. Kulturkollo konfererar live och smider planer för framtiden. Idag är vi fem. Imorgon åtta. 

Nu har jag landat i hotellsängen. Piggare än jag kommer att vara vid frukost. 

Från vin till Kindle alltså.

   
 

Föregående

Mina svar på Ä

Nästa

Den där Jan Svensson

4 kommentarer

  1. Hoppas ni får en trevlig helg! Håller med om att det är fantastiskt med alla härliga människor man träffat tack vare bloggen, många har blivit ens riktiga vänner också (dvs inte ”bara” på nätet). Heja bloggar och bloggare!

  2. Trevligt, önskar en mysig helg!

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: