En helg fylld av nörderi

Jag tänker ofta på hur fantastiskt det är att jag lärt känna så många via mitt bloggande. Personer som, liksom jag, älskar böcker, läsning och allt som hör till det. Sådana som, liksom jag, kan få in hänvisningar till böcker i varje mening. Så tacksam är jag över att få ha dessa fellow nördar i min närhet. 

Just den här helgen hänger jag med några av mina favoritboknördar i Halmstad. Kulturkollo konfererar live och smider planer för framtiden. Idag är vi fem. Imorgon åtta. 

Nu har jag landat i hotellsängen. Piggare än jag kommer att vara vid frukost. 

Från vin till Kindle alltså.

   
 

4 reaktioner på ”En helg fylld av nörderi”

  1. Hoppas ni får en trevlig helg! Håller med om att det är fantastiskt med alla härliga människor man träffat tack vare bloggen, många har blivit ens riktiga vänner också (dvs inte ”bara” på nätet). Heja bloggar och bloggare!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: