Nu trillade jag av stolen

Jag har nominerat mina favoritbloggar till Forma Books Blog Award och vet ni, både Fiktiviteter och Unga böcker finns bland de nominerade. Ingen överraskning, då det är två grymma bloggar. Däremot höll jag på att trilla av stolen när jag såg att jag är en av de nominerade. Oj, vad himla glad jag blev och faktiskt nästan lite tårögd av den fina nomineringen:

Driven och ambitiös, med så täta inlägg att läsaren måste uppdatera sig flera gånger per dag. Kärleken till litteraturen svämmar över och drar dig med sig i svallvågorna. Oemotståndlig för den som vill vara mitt i samtalet.

Just att kärleken till litteraturen lyfts gör mig extra glad. Det är ju precis den jag vill förmedla.

Juryn har valt ut tre bloggar som vänder sig främst till vuxna och tre som främst bloggar om barn- och ungdomslitteratur. Nu är det er tur att rösta och det kan du göra här. Självklart blir jag superglad om ni vill rösta på enligt O. Själv tänker jag rösta på Fiktiviteter.

Ni kan rösta fram till den 14 september klockan 17.00 och risken finns att jag kommer att påminna er om det lite då och då fram tills dess…

Läs också:

54 comments