Nu trillade jag av stolen

Jag har nominerat mina favoritbloggar till Forma Books Blog Award och vet ni, både Fiktiviteter och Unga böcker finns bland de nominerade. Ingen överraskning, då det är två grymma bloggar. Däremot höll jag på att trilla av stolen när jag såg att jag är en av de nominerade. Oj, vad himla glad jag blev och faktiskt nästan lite tårögd av den fina nomineringen:

Driven och ambitiös, med så täta inlägg att läsaren måste uppdatera sig flera gånger per dag. Kärleken till litteraturen svämmar över och drar dig med sig i svallvågorna. Oemotståndlig för den som vill vara mitt i samtalet.

Just att kärleken till litteraturen lyfts gör mig extra glad. Det är ju precis den jag vill förmedla.

Juryn har valt ut tre bloggar som vänder sig främst till vuxna och tre som främst bloggar om barn- och ungdomslitteratur. Nu är det er tur att rösta och det kan du göra här. Självklart blir jag superglad om ni vill rösta på enligt O. Själv tänker jag rösta på Fiktiviteter.

Ni kan rösta fram till den 14 september klockan 17.00 och risken finns att jag kommer att påminna er om det lite då och då fram tills dess…

54 reaktioner på ”Nu trillade jag av stolen”

 1. Grattis igen! Jag hade faktiskt på känn att du skulle komma med i år. 🙂 Så välförtjänt! Jag har röstat nu och håller tummarna så klart…

  1. Det tog några sekunder innan jag kopplade dig till den Malin som kommenterat på fb. Det är så kul, och lite knäppt, att man känner så många bloggare utan att ha setts. Tack för gratulationer! Kommer du till bokmässan? Skulle vara kul att säga hej!

   1. Jag vet, jag kom på när jag kommenterat att det var med mitt riktiga namn och att du kanske inte fattade vem jag är i bloggvärlden. 🙂

    Jodå, jag kommer nog som det ser ut nu. Antingen fre eller lör eller båda två! Ska isf försöka vara lite modigare i år och leta upp lite andra bloggare…

  1. Tack! Ja, det känns verkligen roligt. Lite skumt att vara nominerad tillsammans med min favorit Fiktiviteter bara, med stor chans att jag blir glad åt vinnaren å andra sidan!

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: