Hittade några på C också…

Hyllalfabetet går vidare efter en idé av Louise. Nu dags för bokstaven C:

Cirkeln är utlånad, annars hade den fått vara med och jag hittar inte heller Citruslunden som annars är en bra bok på C. Men nu ska ju inlägget inte handla om böcker som borde finnas i min hylla, utan faktiskt de som finns där just nu. Tre av fyra har jag faktiskt inte läst. Ännu.

Chicago av Alaa Al-Aswany har stått i hyllan länge, men det blir liksom aldrig av att läsa.

Crow girl däremot har jag läst och den är bra. En lättläst liten tunnis, men definitivt inte utan djup. Det finns en fortsättning också…

Comfort & Joy och Comfort food är bytesböcker. Verkar vara två trevliga feel-good-böcker. Kanske passar nu när jag befinner mig mitt i den stora vårtröttheten.

 

 

Läs också:

5 comments