enligt O

Tankar från en bokberoende

Bäddat för rekordstafett

Vilket jätteintresse för Bloggstafetten på Internationella Kvinnodagen. Jag började med att lägga in en blogg varannan timme, men fyllde snart varje timme och nu blir det till och med inlägg varje halvtimme under delar av dygnet. Hela 37 skribenter finns med i stafetten som det ser ut just nu, men självklart finns det plats för fler.

Nu ska alla som hittills anmält sig till Bloggstafetten ha fått ett mail med en publiceringstid. Då jag satt sista anmälningsdag till den femte, får ni vänta ett par dagar innan ni får hela listan och en sidfot med länkar till alla deltagande bloggar.

Om jag skulle ha missat någon ber jag om ursäkt, hör av dig i så fall. Samma gäller om publiceringstiden inte passar, eller om du har frågor.

 

Föregående

Kanske blir mars ungefär så här…

Nästa

Hittade några på C också…

15 kommentarer

 1. Skoj att det blev sånt intresse!

 2. Väldigt kul med stor uppslutning 🙂 Jag har fått min tid och har nu också börjat fila på ett inlägg, måste nog skriva ett för dagtidspublicering också 😉

 3. Tiden har kommit fram och nu är det text på gång – ska nog skriva om en av mina idoler…

 4. Äsch skit också! Missade helt att en bloggstafett är på G. Kan man haka på såhär i efterhand eller är det fullt nu?

 5. Så spännande, har fått min tid men har ingen aning om vad jag ska skriva om… Får väl prata med dig på måndag och bli inspirerad 🙂

  • Har inte heller skrivit, men har några lösa idéer. Lite snack på måndag kan säkert hjälpa!

 6. ååh, men jag vill ju också vara med!

 7. Lo

  Kul initiativ.
  Lo

 8. Jag har fått min tid och i alla fall börjat klura lite på mitt inlägg i huvudet 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: