Bäddat för rekordstafett

Vilket jätteintresse för Bloggstafetten på Internationella Kvinnodagen. Jag började med att lägga in en blogg varannan timme, men fyllde snart varje timme och nu blir det till och med inlägg varje halvtimme under delar av dygnet. Hela 37 skribenter finns med i stafetten som det ser ut just nu, men självklart finns det plats för fler.

Nu ska alla som hittills anmält sig till Bloggstafetten ha fått ett mail med en publiceringstid. Då jag satt sista anmälningsdag till den femte, får ni vänta ett par dagar innan ni får hela listan och en sidfot med länkar till alla deltagande bloggar.

Om jag skulle ha missat någon ber jag om ursäkt, hör av dig i så fall. Samma gäller om publiceringstiden inte passar, eller om du har frågor.

 

16 reaktioner på ”Bäddat för rekordstafett”

  1. Väldigt kul med stor uppslutning 🙂 Jag har fått min tid och har nu också börjat fila på ett inlägg, måste nog skriva ett för dagtidspublicering också 😉

  2. Så spännande, har fått min tid men har ingen aning om vad jag ska skriva om… Får väl prata med dig på måndag och bli inspirerad 🙂

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: