Jag önskar…

Jag önskar att jag kunde njuta av att läsa. Att jag kunde läsa sida efter sida varje dag och känna att det jag läste flög in i mig och gjorde mig både smartare, piggare och gladare. Jag önskar att jag var helt avslappnad och hade en massa tid över till att läsa precis det jag vill när jag vill.

Istället är jag i stressfasen som brukar vara populär just nu ”göralltsamtidigtsådärlitehalvkasstsåattingentingblirgjortheltochfulltochstressendärförväxer” och tyvärr även i ”jagärväldigtnöjdöverattdetärsolutemendeneeventuellaenergijag samladeförrasommarenärslutsedanlänge” och ”jagorkarintenjuta avsolennujagvillbarasova” medan läsningen ser ut som följer ”jagönskarattjagorkadeläsamenjagsomnarsomenstockeftertvåsidor” eller ”jagärförtröttförattgöraannatänattslötittapåtvpåkvällarna” och när det gäller bloggandet känner jag ”kanskefårjagdåochdåenidemenintetillräckligtbraförattskrivaom” och ”dessutomärjagintetillräckligtpiggförattorkaformulera ensenmening”.

Men jag kommer tillbaka! Och nej, det betyder inte att det kommer bli tyst här alls. Jag ber bara om ursäkt för de inlägg som kanske inte är direkt genomtänkta.

Kanske blir allt bättre när snödropparna faktiskt kommer. Det brukar bli så, men den här tiden på året tycker jag alltid är tung. Jag brukar överleva den genom att som Doris tänka ”fortsätt simma, fortsätt simma” och fortsätta med det mesta om än med en liten autopilot inkopplad. Därför blir det blogginlägg varje dag. Om än av varierande kvalitet.

Jag hoppas att prognoserna stämmer och att det blir en riktigt varm vår. Då ska jag hitta läsinspiration på en solig balkong. Det är livet! Måste bara bli lite piggare så att jag orkar njuta av det.

 

 

Läs också:

8 comments