Så det kan bli…

Jag skulle ju inte köpa några böcker på bokrean. Sedan ändrade jag mig och tänkte att jag kunde få köpa några böcker som jag definitivt kommer att läsa. Då blev det så här:

Jag är speciellt nöjd med att ha hittat The Boat för 20 kronor och att jag fick tag på Konsten att sjunga i kör som har en så underbar titel och dessutom är skriven av en nordisk författare jag länge velat läsa. Savianos är perfekt för att bättra på lässtatistiken och pröva en författare som annars skriver tegelstenar och Hartnett vill jag gärna läsa då jag hört mycket gott om henne och även Butterfly var snorbillig. Att föda ett barn har jag velat läsa sedan de var ny och även om jag tror att Kvinnan i Jerusalem är på tok för tung just nu, vill jag ändå läsa den.

200 kronor gick kalaset på och även om det inte var bristen på pengar, utan bristen på plats som gjorde att jag inte bör köpa fler böcker, kan jag inte låta bli att vara väldigt, väldigt nöjd.

8 reaktioner på ”Så det kan bli…”

  1. Båten har jag gått och tittat lite försiktigt på. Grattis till den fina fynden! Och visst var du värd att köpa några böcker 🙂

  2. Kul att du frånträdde din princip. Att föda ett barn och Båten är superbra, enligt min mening. Kvinnan i Jerusalem gjorde däremot inget starkt intryck, men var snabbläst. Resten känner jag inte till, men verkar spännande. För egen del blev det två tegelstenar, Palmebiografin och Steve Jobs dito. Jag har föreslagit bokcirkel i hemmet (med mina datanördar) så att boken om Jobs liv går runt och vi läset en bit i taget. Får se hur det går. På 40 proc rea på hela beståndet köpte jag även Olof Lagercrantz Vid sidan av (författarmöten), en Söderberg-novell Med strömmen för 27 spänn samt Den lärande staden, mitt gamla fackområde, innan jag blev lärare. När jag nu ska hinna läsa dem, med en bunt romaner på listan. Läser just nu Nattåg till Lissabon av Pascal Mercier, en outhärdligt spännande bok.

  3. Konsten att gråta i kör har jag lånat två gånger på biblioteket men inte hunnit med att läsa innan lånetiden är slut. Kanske kan jag lyckas under sommarlovet! 🙂 Ser fram emot att läsa vad du tycker om den.

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: