Bokord enligt O

Wordle: Nytt förslag

Känns som om jag kör härmabokmaniadag på bloggen, men jag var tvungen att göra ett ordmoln med de vanligaste orden enligt O. Klicka på bilden för att se den i större version.

Fattar inte varför nummer är så himla vanligt. Måste fundera på det. Att böcker, läst, läsa och mer är med känns dock inte så konstigt. Mer och lite står kanske i motsats, men jag tror att det handlar om att jag vill läsa mer och att jag ibland försöker vara snäll och skriver att böcker är lite tråkiga.  Bra är också ett vanligt ord, liksom favorit och fina. Många böcker blir fina när jag beskriver dem, liksom författare.  Kvinnor är helt klart är vanligare än män, vilket inte är så oväntat.

Känns dock som om de senaste inläggen bestämt mest bland de mindre använda orden, men det kanske är inbillning. Känns dock inte som om jag bloggar om Marklund så värst ofta att det borde finnas med bland de vanligaste orden.

Vilka ord bloggar du om?

Läs också:

6 comments