Lång dags färd mot natt

Kvällens inlägg så slutligen. Klockan 18.00 publicerade Cicci ett inlägg om böcker hon tagit med på resor. Att vara på samma plats som man läser om kan vara riktigt häftigt, det håller jag med om.

Vidare till Böcker etc som befinner sig på Irland och därför tipsar om irländska böcker. Trevligt inlägg om ett land jag ännu inte besökt.

Lingonhjärta stod näst på tur och bjöd på ett inlägg från Filippinerna och berättar om en historia hon hörde där. Riktigt spännande!

Även Lyrans Noblesser fokuserar på det faktum att det faktiskt är hela världens litteratur som ska uppmärksammas på Världsbokdagen. Hon berättar om hur den begränsade litteraturvärld hon levde i gjorde henne uttråkad och hur hennes läsning vidgats sedan hon börjat blogga.

Jessica på Ord och inga visor bjuder på en alldeles egen personlig kanon och uppmanar oss att göra en själva. Det ska jag definitivt göra, men det får bli en annan dag.

Och så slutligen En full bokhylla är en rikedom, som får äran att avsluta hela balunsen och det gör hon med den äran. Vi får ett helt bokalfabet och sucker som jag är för alfabetsutmaningar måste jag så klart göra en egen. En annan dag.

Jag har verkligen haft kul idag och är glad för alla fina inlägg. Stafetten avslutas officiellt 23.59 men inläggen finns kvar.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: