Bokord enligt O

Wordle: Nytt förslag

Känns som om jag kör härmabokmaniadag på bloggen, men jag var tvungen att göra ett ordmoln med de vanligaste orden enligt O. Klicka på bilden för att se den i större version.

Fattar inte varför nummer är så himla vanligt. Måste fundera på det. Att böcker, läst, läsa och mer är med känns dock inte så konstigt. Mer och lite står kanske i motsats, men jag tror att det handlar om att jag vill läsa mer och att jag ibland försöker vara snäll och skriver att böcker är lite tråkiga.  Bra är också ett vanligt ord, liksom favorit och fina. Många böcker blir fina när jag beskriver dem, liksom författare.  Kvinnor är helt klart är vanligare än män, vilket inte är så oväntat.

Känns dock som om de senaste inläggen bestämt mest bland de mindre använda orden, men det kanske är inbillning. Känns dock inte som om jag bloggar om Marklund så värst ofta att det borde finnas med bland de vanligaste orden.

Vilka ord bloggar du om?

6 reaktioner på ”Bokord enligt O”

  1. Jag har också gjort ett moln! Jag skriver också läsa ofta, men tror att du har rätt i att bara de senaste inläggen kommer med.

  2. wordle är ju så skoj! Detta får jag minnas till en regnig dag. tack för tipset och tack för en lång och trevlig kalasdag. Härligt med firande men nu är det dags för mig att gå hem. Skickar en virtuell blomma till värdinnan!

  3. Jag har också gjort moln någon gång – inte nu, dock – men det var lite knasigt att det var just de färskaste inläggen som kom med. Kan bli lite missvisande om man just har skrivit några gnälliga inlägg om sådant som man inte gillar… 😉

    1. Jag fattade inte heller, så efter en stunds grubblande gav jag upp och klickade på printscreen-tangenten och klistrade in i ett Paint-dokument i stället. Hur gjorde ni andra?

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: