enligt O

Tankar från en bokberoende

Konsten att överleva hösten

Om jag fick bestämma skulle det alltid  vara ljust, det behöver inte vara högsommarvärme, men helt klart inte mörker, kyla, regn eller för den delen snö. Men nu är det inte jag som bestämmer om vädret, men jag kan bestämma hur hösten blir lite lättare att överleva. Det första jag ska göra är att investera i en riktigt fin tekopp.

Föregående

Tematrio – Favoritlitteratur

Nästa

Ett ljus i mörkret

18 Comments

 1. Det är faktiskt en jättebra idé… jag avskyr mörkret fast jag älskar det i böcker.=) Brukar köpa en ny fin mugg på hösten att dricka té ur på jobbet eller när man läser. Muntrar faktiskt upp mer än man tror..

 2. Vet du att JUST den koppen spanade jag in häromkvarten när jag surfade runt på Sagaforms hemsida.
  Jag skrev upp den på julönskelistan 🙂

 3. Oh tack och lov att varken du eller jag får bestämma vädret! Hade jag fått bestämma hade det nämligen varit grå november året om, det är tveklöst min favorittid på året!

  • Någon ska vara den förste, skönt att någon njuter av årstiden! Ska tänka på dig och glädjas med dig när det är som gråast och deppigast. Det kanske kan skrämma bort min höstdepression?!

 4. Jag älskar också hösten. ”Nu börjar livet!” tänker jag varenda år. Men så mycket grönt på en tekopp skulle jag inte heller ha något emot. Tekulan är också välkommen hem till mig.

  • Ja, men då tänker jag på dig också när jag har svårt att kliva upp på morgonen.

 5. Det finns även en jättesöt liten tekula att köpa, en silikonjordgubbe, som lättar upp väldigt mycket. Tänk att lägga lite jordgubbste i den och sen sätta sig med en god bok… Mmmm 🙂

 6. Tänk, köpte just en grön tesil idag. Bring it on!

 7. Men var köper man de där tekulorna egentligen? Mitt habegär har stegrats mer och mer under hela kvällen, och nu vill jag veta!

  • Den på bilden hör till muggen, men det borde väl gå att hitta dem separat också?!

   • Var säljs muggarna då? Att det är Sagaform som ligger bakom dem har jag förstått, men de borde ju finnas i nån slags butiker också. Duka? Cervera? Åhléns? Mysiga lilla tebutiken på hörnet? (Hm, jag har nästan en sån, jag skulle ju kunna kolla där, förstås.)

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: