Ett ljus i mörkret

image

Jag käkar godis. För alla som undrar hur jag kunde hålla mig från att öppna mitt gröna paket så fort jag hämtade det ur brevlådan finns en förklaring. Jag vill äta upp godiset själv. Då Toffs är en omtänksam person hade hon skickat med några små mini-pruttar till grabbarna O, så kanske hade det funkat att öppna paketet i deras närhet ändå. Jag är säker på att det kommer att bli väldigt glada imorgon!

Själv är jag också glad! Två böcker som jag tycker verkar riktigt bra. Atonement av Ian McEwahn har jag tänkt läsa hur länge som helst och Johanna Nilsson har jag läst allt för lite av. Tack för dem.

En liten anteckningsbok att ha i väskan är bra, jag behöver någonstans att anteckna istället för att klottra på gamla kvitton som jag sedan tappar bort. En mini-sudoko slinker också ner i väskan. Jag har förresten köpt en ny, stor väska så att jag slipper rensa min gamla. Jag flyttade över allt skräp istället. Följden blev också att jag nu inte bär omkring på en bok, utan två. Man vet aldrig när man kan behöva en extra bok.

Jag gillar de egendesignade vantarna skarpt. Har aldrig haft torgvantar faktiskt, men de verkar smarta. Ska jag anteckna smarta idéer eller läsa en bok utomhus är det bra om jag inte fryser. Aloe vera-krämen har jag prövat innan och den funkar perfekt på den onda ”skriva-på-tavlan-knutan” som jag har i höger skulderblad.

Tack igen för ett mysigt paket. Det är så skönt att få lite glädje i mörkret!

2 reaktioner på ”Ett ljus i mörkret”

  1. Vad skönt att det kommit fram!! Och vad glad jag blir att innehållet gick hem! Hoppas pruttleran kommer väl till användning! 🙂

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: