Just nu i juli 2023

Just nu packar jag för fullt inför morgondagens resa till Stockholm där delar av det forna Kulturkollo ska hänga i några dagar. Extra passande då att köra vår gamla månadsutmaning just nu. Kika in hos Anna och Ulrica för att läsa deras inlägg och häng gärna på själv!

Just nu läser jag så mycket jag kan, men än så länge är det lite rörigt och spretigt. Tana Frenchs The Searcher har fått bra kritik, men är lite seg en dryg fjärdedel in. Parallellt läser jag Coyote av Gabrielle Filteau-Chiba och när jag är extra trött blir det Kvällskurs i italienska av Lucy Diamond.

Just nu tittar jag på A Leauge of their own och den är okej. Filmen minns jag som bra och jag är egentligen tveksam till att det finns tillräckligt att berätta för att fylla en tv-serie. Tillräckligt bra för att titta vidare dock och efter fyra avsnitt anar jag att tv-serien tar en annan väg än filmen.

Just nu lyssnar jag på Elton John och Coldplay inför konserterna nästa vecka. Jag och yngste sonen drar till Stockholm för att se Elton John och Coldplay spelar ju här på Ullevi. I skrivandets stund har jag också Andreas Cervenkas sommarprogram i öronen och är lika förbannad som många andra över Girig-Sverige.

Just nu njuter jag av att vara ledig och över att vara frisk. Halsont i början av veckan gjorde mig lite nervös. Skönt då att inte ha några måsten och kunna vila sig i form. Ännu skönare att ha en trädgård att hänga i när det är sol och ett växthus att läsa i när det regnar. Där börjar det dessutom mogna tomater och gurkor att skörda.

Just nu längtar jag efter att träffa fina vänner i Stockholm och konserterna ska också bli kul att gå på.  Senare i sommar blir det Spanien och det ser jag också fram emot. Det enda som är lite tråkigt är att sommarledigheten nästan är slut när vi kommer hem, men det vill jag inte tänka på nu. Mest av allt försöker jag vara här och nu. Något jag är väldigt kass på.  

3 reaktioner på ”Just nu i juli 2023”

  1. Jag tyckte serien A leauge of their own var riktigt bra. Tana French funderade jag på att läsa nu när vi ska till Irland, kanske det blir av.
    Låter härligt med en helg i Stockholm!

  2. Tana French brukar jag gilla och det kommer väl att bli så att jag läser den här också.

    Härligt med konserter och nu förstår jag att det inte fanns ett enda hotellrum i hela Göteborg att uppbringa under sommaren. Det har ju varit den ena konserten efter den andra.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: