Veckans kulturfråga v.49 2022

Nu går tiden så snabbt att jag börjar bli lite stressad över allt jag måste hinna innan det är dags att fira jul. Frågan idag handlar om att hitta julstämningen trots att det kanske är lite för mycket som behöver göras. Idag vill jag ha era bästa tips på hur man hamnar i julstämning. Handlar det om böcker, filmer, musik, mat, dryck, pynt eller kanske något helt annat.

Vilka är dina bästa tips för att skapa julstämning?

Jag jobbar hårt för att hitta någon form av julstämning mitt i stressen och det som brukar funka är julblommor, lussekatter och glögg i kombination med julböcker och en och annan julfilm. Julmusik skippar jag gärna, det är inte min grej, men jag ser verkligen fram emot att höra mina elever sjunga på lucia och julavslutningen. Just mitt jobb är rätt bra för att hitta någon slags julstämning. Det bjuds på sång, pepparkakshusbygge och julpyssel. Visserligen betyder det färre lektioner och det stressar mig en smula.

6 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.49 2022”

  1. Pingback: Veckans kulturfråga v.49 2022 - Bokfeed

  2. Pingback: Veckans kulturfråga v.49 2022 - Bloggfeed

Tyck till:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: