Just nu i juli 2022

Tiden går alldeles för snabbt och det är redan första lördagen i månaden och därmed dags för en just-nu-enkät. Besvara den gärna själv och kika in hos Anna, Ulrica och Helena som också svarat.

Just nu läser jag inte så mycket som jag skulle önska. Semesterkänslan har ännu inte infunnit sig och läsflytet saknas fortfarande. Tyvärr betyder det att jag småläser lite här och var, men inte fastnar. Jag började läsa Kallbaderskan bland fjällen av Karin Härjegård och fastnade inte alls. Nu testar jag istället Räkna hjärtslag av Katarina Widholm och hoppas att den är bättre. På tur finns Bokälskare av Emily Henry och De förlorade minnenas ö av Yoko Ogawa. Sarek av Ulf Kvensler lockar också.

Just nu lyssnar jag en massa på Håkan Hellström för att ladda inför konserten på Ullevi i augusti och för att han är så bra. Speciellt bra är han att lyssna på medan jag skriver och vårens skrivjobb är inte riktigt färdiga.

Just nu tittar jag på High Fidelity som tv-serie med Zoë Kravitz i huvudrollen och den är helt okej. Sedan är jag faktiskt sugen på att titta vidare på Only murders in the building som jag började titta på i vintras, men glömde bort. Nu när säsong 2 just kommit ut finns det en del att titta ikapp.

Just nu längtar jag efter att vara ledig på riktigt och så blir det snart. Sedan ser jag fram emot att få skörda lite i växthuset. Jag var lite sen i starten i år, men jordgubbarna börjar bli röda och de första gurkorna är snart redo.

5 reaktioner på ”Just nu i juli 2022”

    1. Har sett de första två avsnitten, men är inte helt övertygad. Nu när den fick en andra säsong borde det ju ändå vara något slags kvalitetstecken, så jag fortsätter därför.

  1. Det är väl inte så konstigt att semesterkänslan inte infunnit sig när du fortfarande skriver! Sarek tyckte jag om men jag är svag för vandring.

  2. Pingback: JoS blog » Blog Archive » Just nu i juli 2022

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: