Veckans kulturfråga v.14 2021

I april läser jag lite fler deckare än vanligt, då det är månadens fokusområde. Självklart kopplas också veckans kulturfråga till temat och den lyder så här:

Vilket radarpar från deckarvärlden gillar du bäst?

Jag började läsa deckare först på gymnasiet och ett av de första par jag kom i kontakt med var Thomas Lynley och Barbara Havers i Elizabeth Georges böcker. Nu var det ett tag sedan jag läste om dem, men de har fortfarande en speciell plats i mitt hjärta.

 

12 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.14 2021”

    1. Håller med! Framför allt borde hon låtit bli att ta död på Lynleys fru, men det hade också varit bra med en redaktör som vågat stryka några hundra sidor av böckerna.

  1. Åh ja, Thomas Lynley och Barbara Havers är mitt favoritpar också (även om de senaste böckerna inte är lika bra som de tidigare).

    1. Tröttnade när George tog död på Lynleys fru, men läste ett par böcker därefter ändå. De första var riktigt bra, men sedan blev de bara tjockare och sämre.

    1. Har inte läst de fyra senaste böckerna i serien och borde nog inte läst den sista jag läste heller. Men i början var de bra och annorlunda!

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: