Veckans kulturfråga v.43 2020

Nästa vecka är det höstlov, eller läslov som det heter numera. Jag har ett par dagar ledigt och hoppas hinna läsa lite extra. Veckans fråga handlar om läslovsläsning och vilka böcker som du vill läsa härnäst.

Vilka böcker planerar du att läsa under läslovet?

 

Eftersom läshösten varit något trög är listan med böcker jag önskar att jag hunnit läsa galet lång. Två extra lediga dagar kommer inte att räcka långt, det inser jag också. Några av de böcker som jag vill prioritera just nu är Slagsmål av Karl Modig, Berätta aldrig det här av Frida Boisen och Bärarna av Jessica Schiefauer. Eller så läser jag något helt annat …

 

11 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.43 2020”

    1. Jag läste av en slump Modigs förra bok Döden är inget skämt och gillade den skarpt. Bra litteratur för unga vuxna som problematiserar mansrollen utan att vara dömande eller övertydlig.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: