Veckans kulturfråga v.36 2020

September här och höstutgivningen exploderar. Redan nu inser jag att det är självklart att jag inte kommer att hinna läsa ens en bråkdel av de böcker jag skrivit upp på mina oändliga läslistor. Veckans kulturfråga handlar om böcker som kommer ut i höst.

Vilken bok ser du mest fram emot att läsa i höst?

 

Listan är som sagt lång, men en bok som jag längtar lite extra efter är Hamnet av Maggie O’Farrell som ges ut av [etta] i slutet av september. O’Farrell är en av mina stora favoriter!

 

Nu ser jag fram emot att läsa era svar. Du kan svara i en kommentar, på din blogg eller i sociala medier, men tagga eller länka gärna så att jag hittar dit.

17 reaktioner på ”Veckans kulturfråga v.36 2020”

 1. Bengt Erik Eriksson

  Det kommer inte att gå många minuter från att jag öppnat bokpaketet till att jag är igång med att läsa Hamnet. Här och nu känns ingen bok mer efterlängtad.

  1. Har så höga förväntningar att jag nästan är lite nervös för att läsa. Hoppas att vi inte blir besvikna, men det tror jag faktiskt inte.

   1. Bengt Erik Eriksson

    Yes! Yes! Yes! Trodde jag inte, men väldigt glad att det blev vinst. Kommer leda fler läsare till hennes viktiga böcker.

 2. Pingback: Veckans kulturfråga – Tant Augustas tekopp

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top
%d bloggare gillar detta: