Århundradets kalender del 24

Bo Kaspers Orkester är ett band som vi lyssnat på tillsammans jag och maken. En mitten där våra musiksmaker möts, dessutom med texter som inte sällan beskriver vårt liv. Som Ett och noll, Ett fullkomligt kaos och nu kanske främst Håll ut. Det är en låt som får representera det som finns där, trots att det ibland är lätt att glömma bort.

Idag är det julafton och jag hoppas att alla mår som de ska och därför befinner sig på samma ställe. De senaste åren har det inte varit en självklarhet. När jag tänker på allt vi kämpat med tillsammans är det inte märkligt att det ibland känns tung och hopplöst. Speciellt inte med tanke på att det inte verkar finnas något slut.

Trots allt har vi varandra. Vi är en familj och vi försöker hitta ett sätt att skapa en trygg tillvaro där alla fyra får plats. Även om vi går vilse ibland så hittar vi tillbaka. Vi klarar det. Hela vägen.

 

 

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: