Någon slags författare

Visst har jag någon gång tänkt att jag ska skriva en bok, men jag har insett att jag aldrig kommer att bli någon författare. Och samtidigt som jag skriver det inser jag att jag faktiskt är det. Inte någon författare som skriver ”riktiga” böcker, men jag har faktiskt skrivit en hel del böcker. Läroböcker.

I skrivandets stund har jag nu skrivit hela åtta böcker. Sex läroböcker i engelska, varav en tillsammans med Jörgen Gustafsson, en nu pensionerad kollega, samt en svenskbok och en handledning till Stjärnlösa nätter, tillsammans med Arkan Asaad.

Idag hämtade jag en låda med författarexemplar av min senaste bok Start with English from the Beginning, som ingår i en serie böcker för nyanlända elever utgivna av Liber. Att få vara en del av en serie är något stort. Dessutom är jag faktiskt nöjd med både innehåll och layout. Illustrationer av Elin Fahlstedt är supersnygga!

2 reaktioner på ”Någon slags författare”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: