Om man inte orkar läsa

Jag hade ju planerat ett läslov, men har nu drabbats av influensa och den stora tröttheten. Jag behöver alltså istället en bra tv-serie eller två att titta på. Bra tv-serie för mig är oftast något ganska stillsamt, som Gilmore girls (just färdig med sista säsongen och har påbörjat de nya avsnitten, som jag för övrigt känner mig lite tveksam till) eller Downton Abbey eller kanske någon serie som utspelar sig på ett sjukhus, eller innehåller många rättegångar.

Har ni några tips? De ska finnas på Netflix eller möjligen Viasat, som vi just nu har för att kunna se fjärde säsongen av The Blacklist.

14 reaktioner på ”Om man inte orkar läsa”

 1. The good wife och Code blue/black finns på viasat. Den första rättegång den andra sjukhus.
  Suits är väl rättegång tror jag. Finns på Netflix. Där finns också en del miniserier om man orkar med det.

 2. En serie som finns på Netflix som är väldigt bra är The Blacklist, där James Spader gör karaktären Raymond Red Reddington helt suveränt.

 3. Hej!
  Outlander och The Good Wife ska jag själv börja titta på. Annars kanske Suits kan vara något för dig.
  Själv gillade jag The Fall, River, Happey Valley, The OA, The Killing och Broadchurch men det kanske inte är spänning du är ute efter? Krya på dej o tack för alla boktips! /Johanna

 4. Om du vill se skolserier (varför man nu skulle vilja det på lovet iofs, men men) så tipsar jag om Rita (Netflix) eller Community (viaplay). Den första rätt seriös och den andra inte.

 5. Hm, vi har ju inte Netflix så jag vet inte vad som går där. Serier vi ser är Nashville (skulle inte tro den går där då), Castle (deckare, men mest mysig och humoristisk), House of Cards (inte riktigt kommit in i den då). Brothers and Sisters har ju några år på nacken så den finns. Bästa sjukhusserien tycker jag är Greys Anatomy…

 6. Grey’s anatomy är superbra om man inte vill tänka på annat. Man hamnar alltid mitt i storyn.

  Om man gillar superhjältar och lite action vill jag verkligen rekommendera Gotham, kollar på den just nu! Handlar om Gotham innan Batman. Bruce Wayne är bara tonåring men börjar sakta upptäcka vem han egentligen är samtidigt som staden spårar ur…

  Jag tror att jag sett om Downton Abbey minst 3 gånger. Älskar den! Brukar alltid koka en stor kanna te och se ett par avsnitt på raken när jag har ledigt. Supermysigt. Särskilt nu när det är så kallt och mörkt ute.

  Såg att någon annan ovan tipsade om Outlander, och det vill jag med. Såg precis klart den. Spännande och mysig på samma gång.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: