Jag är en mix av det bra och det mindre bra

Downton-Abbey-Season-6

Lyrans nya utmaning handlar om att berätta vem man är i en viss kulturell miljö. Den här veckan handlar det om Downton Abbey och jag måste säga att jag har svårt att välja karaktär. Mycket av mig är nog Mary Crawley, det positiva är att hon är självständig och det negativa att hon kanske borde bita sig i tungan ibland. När det kommer till det politiska står jag närmare systern Rose, men jag är absolut inte så vän och godhjärtad som hon. Mary är å andra sidan en av seriens kanske mest missuppfattade karaktärer och en av de som utvecklas mest. Hon verkar hård, men är ganska mjuk inuti. Inte heller är hon alltid lika överlägsen som hon kan verka vid första anblick. Det behövs dock att hon ibland tänker ett varv eller två och ändrar sin spontana åsikt, som inte alltid är så himla genomtänkt. Ett test visar dock att jag är Violet Crawley, så sanningen kanske är att jag inte är beredd att ändra mig trots allt.

4 reaktioner på ”Jag är en mix av det bra och det mindre bra”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: