Läser just nu

Jag är mitt inne i Störst av allt av Malin Persson Giolito och tyvärr hinner jag inte blogga förrän jag läst klart. Den är nämligen omöjlig att lägga ifrån sig. Hundra sidor kvar …

9789146232414

7 reaktioner på ”Läser just nu”

 1. Hej!
  Jag har följt din blogg ett tag och gillar dig verkligen! Jag har precis startat min egen blogg om någon vill kika in! 🙂
  Det kommer att bli en salig blanding av kultur, litteratur och mina minnen! Vi får se vart det leder mig!

 2. Nu har jag klickat runt och läst här och var i din blogg. Hit kommer jag absolut att återvända 🙂 Jag gillar verkligen upplägget av din blogg, som inte enbart består av recensioner, utan även av andra bokrelaterade ämnen. Det är nog främst de senare jag uppskattat mest, åtminstone efter en snabbläsning nu på morgonen. Listor är också alltid kul av någon anledning, och listan över läsvärda ungdomsböcker gav många tips. Jag skall beställa ”A i alla ämnen”, jag tror att det kan vara bra att ha stöd för de studietips och -tekniker som jag försöker lära våra barn, det är lättare att ta till sig det någon annan sagt/skrivit än vad mamma sagt 😉 Dessutom kan nog boken ge mig också en del tips, så att jag kan stötta barnen bättre, och även bättre insikt i det nya skolsystemet. Vår äldsta dotter börjar i sexan i höst, och det kan ju vara bra att veta hur betygssystemet fungerar numera.

  ”Störst av allt” läste jag nyss, vilken fantastisk bok. Jag har många gånger undrat varför man måste skriva så orealistiskt när det handlar om deckare, sanningen är spännande nog, det räcker att läsa rättsfall så får man underlag för verkligt spännande böcker. Och så kommer den här boken och uppfyller precis det jag efterfrågat 🙂 Jag ser fram mot att läsa vad du tyckte om boken. Har du tid och lust att läsa vad jag tyckte, finns min recension här: https://justnujusthar.com/2016/07/06/recension-storst-av-allt-av-malin-persson-giolito/

  Tack för en inspirerande blogg!

  1. Vad roligt att du hittat hit! Kikar in och läser hos dig också. När det gäller dottern och betyg så tycker jag att sexans betyg ska ses som något som är viktigast för skolan och inte pressa för mycket. Det kan vara kul att få testa sina kunskaper ”på riktigt” med betyg och nationella prov, men jag kan tycka att hetsen blir onödigt stor alldeles för tidigt. I sjuan blir det en ny kursplan och högre krav, vilket kan kännas jobbigt för många. Då är det viktigt att stötta och peppa.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: