En enkel bok om yoga

YogaOmslag800__

Under våren gick jag en yogakurs. Det var flera år sedan jag tränade yoga senast och jag var glad att jag hittade tillbaka. Nu fixade jag inte plogen, men jag hittade tillbaka till andningen och blev smidigare för varje träningstillfälle. Jag skulle önska att jag hade disciplinen att tog hemma, men jag har ännu inte vågat pröva.

Efter att ha läst Yoga, en bok i serien En enkel bok utgiven av Nicotext känner jag mig sugen på att försöka. Det handlar inte om att göra allt perfekt, som det står i boken, utan om att göra det. Hellre fem minuter varje dag än två timmar en gång i veckan. De illustrerade bilderna av olika positioner är bra och tillsammans med texten blir det riktigt begripligt. Mest fungerar det för att friska upp minnet, de för mig okända positionerna är svårare att förstå, men jag ska absolut ge det ett försök.

Yoga är en bok fylld av yogapostioner. Vackra bilder som inspirerar. Det finns också väldigt många citat om yoga, omgivna av vackra mönster. En del citat blir lite väl överhurtiga för min smak, men det finns också tänkvärda ord att ta med sig.

I stressade tider är det viktigt att hitta ett sätt att slappna av. Yoga är bra nedvarvning för mig och i väntan på höstens kurs kan jag absolut tänka mig att inspireras av denna fina bok.

Yoga2-800

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: