52 bra saker: Bokklubbar

Eftersom jag börjar förlora hoppet om världen och riskerar att gräva ner mig i ett hål för att slippa se eländet, tar jag hjälp av Fiktiviteter för att hitta bra saker. Meningen är att det till slut ska bli 52, dvs en varje vecka, men då jag missat de första veckorna får jag väl dubbla några veckor.

Idag blir det bokklubben Bokbubblarna som får stå i centrum. Om några timmar ska vi ses och prata om fantastiska MiniatyrmakarenSteampunk Bar i Göteborg. Många bra saker i ett, då det vankas Afternoon Tea.

I fredags träffade jag min andra bokklubb, där läsningen numera är ganska så bortglömd. Vi ses i alla fall regelbundet och det är bra.

Återkommer senare eller imorgon med ett längre inlägg om dagens bokbubblarbok. Kan säga så mycket att det är den klart bästa bok jag läst på länge.

 

 

2 reaktioner på ”52 bra saker: Bokklubbar”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: