En söndagssmakbit från Amsterdam

original

Idag började jag så äntligen läsa Miniatyrmakaren av Jessie Burton, som är vår nästa bokcirkelbok i bokklubben Bokbubblarna. Jag har hunnit knappt 50 sidor och så jättemycket har inte hunnit hända. Huvudpersonen Nella har anlänt till Amsterdam och träffat först sin svägerska och sedan sin make. Det är en minst sagt märklig familj hon tagit plats. Det citat jag valt att dela med mig av som är dagens smakebit på en søndag lyder så här:

Är detta min nya familj? frågar hon sig. Det förefaller omöjligt att en enda av människorna här någonsin skrattat, kanske bara fnissat i ena ärmen.

(s.48)

Miniatyrmakaren liknar inte de böcker jag brukar läsa, men jag har gott hopp om den.

 

6 reaktioner på ”En söndagssmakbit från Amsterdam”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: