Dagens dam i december del 31

Skärmklipp 2015-12-30 18.42.09

Så var det dags för den sista decemberdamen, så här på årets sista dag. Det blir en ung dam som förgyllde hösten med sin spontanitet och sin fantastiska sångröst, som alla från mina barn till mina morföräldrar älskar. Jag talar om Miriam Bryant, som var en av deltagarna i årets Så mycket bättre.

Miriam Bryant är från Utby, Göteborg och har där gratis pizzor på den lokala pizzerian (vilket hon avslöjade i seriens sista avsnitt). Det sköna är att hon verkade ärligt glad över detta faktum. Kanske kommer hon undan med en del på grund av sin dialekt, men jag gillar hennes spontanitet trots svordomarna på bred göteborgska. Musikalisk talang har hon dessutom i överflöd och visst är det ändå det viktigaste i ett program som handlar om musik. Extra charmigt blev det när programmets yngsta och den äldsta Sven-Bertil Taube, fann varandra. Det är mycket som gör Bryant till en förebild. Hon vågar vara kaxig och flamsig, men också allvarlig och vänlig. Det är en bra kombo.

Jag ska erkänna att jag avfärdade inte bara Bryant, utan hela Så mycket bättre inför årets säsong. Jag trodde att konceptet spelat ut sin roll, men oj så fel jag hade. Att stämningen blev så otvungen tror jag vi kan tacka en ung göteborgare lite extra för.

Gott nytt år och ta inte det sista glaset för sent i natt.

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Dagens dam i december del 31”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: