enligt O

Tankar från en bokberoende

#sommarlovmedkulturkollo #gemenskap

FullSizeRender(10)

Böcker har gett mig en hel del gemenskap. Dels genom bokklubbar, där den ena ser till att jag träffar gamla vänner hyfsat regelbundet och den andra att jag träffar personer jag aldrig lärt känna utan bokbloggandet. Även Kulturkollo är en gemenskap som bokbloggandet har gett, för att inte tala om alla trevliga människor jag träffat via Breakfast Bookclubs olika resor. Icke att förglömma de trevliga bokkvällarna vi har på jobbet.

Visst är jag ensam då jag läser en bok, men läsning är ändå gemenskap för mig. En gemenskap jag är vansinnigt glad över.

Föregående

Vaggvisor för små kriminella

Nästa

En läsvecka kvar

1 kommentar

  1. Ja och alla bokbloggare är så förbaskat trevliga.

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: