En läsvecka kvar

Vi gör inte så mycket på semestern, mer än att ta det väldigt, väldigt lugnt. För mig betyder det att läsa mycket. Hittills har jag klämt tolv böcker och bland dem finns en del hyllvärmare som Maken och Kärleken passerade här en gång. Jag har också läst ut Americanah och den lyfte efter ett trögt mittparti. Just nu läser jag Elly Griffiths senaste och Jag tjänar inte, som jag velat läsa länge. Storytel ger bra möjligheter, men jag är inte helt förtjust i E-boksläsaren. Det funkar bättre med ljudböcker, som ju också är deras huvudformat. 

Vad läser du?  

 

3 reaktioner på ”En läsvecka kvar”

  1. Just nu läser jag om Jacqueline Winspears böcker om Maisie Dobbs, det var några år sen den förra kom så nu vill jag friska upp mitt minne innan jag läser den allra senaste som kom i mars. Sen tänker jag mig lite Emily Brontë och Alice Munro de närmaste veckorna.

  2. We are all completely beside ourselves av Karen Joy Fowler och Jag ska egentligen inte jobba här av Sara Beischer.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: