enligt O

Tankar från en bokberoende

Jag är försiktigt positiv

9780385756204

Uppföljare är på ett sätt underbara, men samtidigt gör de mig nervös. När jag nås av nyheten att David Levithan skrivit boken Another day, där Rhiannon berättar sin version av livet med en person, som egentligen inte är en person utan många. Nu är det ju David Levithan som skriver och det gör att jag blir lite mindre nervös. Ändå känns det som att magin med Jag, En skulle kunna förstöras om den ska vridas och vändas på en gång till.

Boken släpps 25 augusti och ja, jag kommer definitivt att läsa.

Föregående

Sju dagar kvar att leva

Nästa

Tre O på väg mot BINGO

2 kommentarer

  1. Åh vad spännande. Jag har tilltro till Levithan. 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: