Tre O på väg mot BINGO

På vårt kylskåp finns tre bingobrickor och vi kämpar hårt för att fylla dem. Alla kryss föregås av mycket taktik. Vad är egentligen bäst att kryssa efter varje lässtund (grabbarna O) eller varje utläst bok (yours truly)? Min Bingo-bricka hittar du här, grabbarna O:s finns här.

Så här ser det ut just nu.

  

2 reaktioner på ”Tre O på väg mot BINGO”

  1. Fullständigt briljant! Ska definitivt skrivas ut här hemma också. Kul att det är just 10 min som ska läggas, då kan även Lillan (snart sex år) vara med. För det är ungefär så länge hennes läskoncentration håller :).

    1. Det är en jättebra sommarläxa som en av grabbarna fick och han var gullig nog att be om läxa till brorsan också. Jag kryssar efter varje bok, så blir det ungefär lika många kryss. 😉

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
%d bloggare gillar detta: